Asunnot

Ajattoman tyylikästä kerrostaloasumista

Miltä kuulostaisi istuskella ulkosaunan terassilla ja siemailla kylmiä saunajuomia, kun ihailet virtaavaa Pielisjokea? Tai upottaa sormet multaan ja pitää omaa pientä viljelypalstaa?

Kyllä, kaikki tämä on mahdollista asuessasi Penttilän Munduksessa ja Firmuksessa. 

Kolmen kerrostalon uudiskohde

Joensuun Penttilään, aivan keskustan palveluiden läheisyyteen Pielisjoen rannalle rakentuu kolmen kerrostalon ja yhteensä 63 asunnon uudiskohde, As Oy Penttilän Sanus, As Oy Penttilän Mundus ja As Oy Penttilän Firmus.

Taloista ensimmäisenä valmistunut Sanus otettiin käyttöön vuonna 2019. Munduksen ja Firmuksen rakennustyöt alkoivat kesän ja syksyn 2022 aikana, ja arvioitu valmistumisajankohta sijoittuu elo-syyskuulle 2023. Taloyhtiöillä on oma yhteinen 2500 m²:n tontti ja yhteinen lämmittämätön autohalli.

Penttilän kohteen suunnitelmat perustuvat Joensuun kaupungin järjestämän tontinluovutuskilpailun voittajaehdotukseen. Kilpailun voittajaehdotuksessa on selkeä ja kestävä arkkitehtuuri, johon on liitetty yhteisöllisyys ja modernit tekniset ratkaisut.

As Oy Penttilän Mundus

AloitusHeinäkuu 2022
ValmistuminenElo-syyskuu 2023
Asuinkerrokset4
Huoneistomäärä22
Huoneistokoot20,5 m² – 65,5 m²
Huoneistotyypit1H + KT (8 kpl)
2H + KT + S (7 kpl)
3H + KT + S (7 kpl)
HissiKyllä
Taloyhtiössä saunaTaloyhtiöiden yhteinen pihasauna

As Oy Penttilän Firmus

AloitusSyyskuu 2022
ValmistuminenElo-syyskuu 2023
Asuinkerrokset5
Huoneistomäärä19
Huoneistokoot27 - 103 m²
Huoneistotyypit1H + ALK + KT (2 kpl)
2H + KT (5 kpl)
2-3H + KT + S (4 kpl)
3H + KT (2 kpl)
3H + KT + S (3 kpl)
4H + KT + S (3 kpl)
HissiKyllä
Taloyhtiössä saunaTaloyhtiöiden yhteinen pihasauna

Moderneja kaupunkikoteja upeissa maisemissa

Neljän asuinkerroksen As Oy Penttilän Munduksen asuntovalikoimassa on neliöiltään tehokkaita yksiöitä sekä saunallisia kaksioita ja kolmioita. Viiden asuinkerroksen As Oy Penttilän Firmus tarjoaa yksiöiden sekä saunallisten kaksioiden ja kolmioiden lisäksi myös tilavia neljän huoneen saunallisia perheasuntoja.

Uudiskohteen laadukkaat ja nykyaikaiset asunnot soveltuvat sekä kodeiksi eri elämäntilanteisiin että erinomaisiksi sijoituskohteiksi.

Osassa parvekkeilta avautuu upea näkymä Pielisjoelle. Muutamissa asunnoissa on myös lasitetut parvekkeet, jossa on mukava nauttia vaikka aamukahvit Pielisjoen ja Kirkkopuiston maisemia ihaillen.

Huoneistot on varustettu vaaleilla sisustusmateriaaleilla, mutta rakentamisen alkuvaiheessa on vielä mahdollisuus vaikuttaa sisustusvalintoihin. Näin saat uudesta kodistasi alusta asti oman näköisesi!

Asumismukavuuteen on panostettu, ja taloyhtiöiden yhteisen pihasaunan ja viljelysalueiden ansiosta kohde on uniikki. Lisäksi oma tontti pitää vastikekustannukset matalina.

Taloyhtiöissä on huomioitu liikkumisen esteettömyys varttuneempaakin väkeä ajatellen. Rakentamisen kolmena kulmakivenä on toiminut erityisesti asumisterveys, hyvä sisäilma ja kestävyys.

 

Keittiöt ja kylpyhuoneet

Asunnoissa on vakiona keraaminen liesitaso ja erillinen kalusteuuni, varaus mikroaaltouunille, astianpesukone ja jääkaappi-pakastin-yhdistelmä sekä ilmanvaihto-järjestelmään soveltuva liesikupu.
Laatoitetuissa pesuhuoneissa on liitännät ja tilavaraukset pyykinpesukoneelle ja kondensoivalle kuivausrummulle.

Asumismukavuus

Lämmitysmuotona on edullinen kaukolämpö, toteutettuna vesikiertoisella lattialämmityksellä. Asunnot on varustettu älykotijärjestelmällä, jolla voidaan mm. mitata huoneistokohtaista veden- ja lämmönkulutusta.
Asuntojen ilmanvaihto toteutetaan asuntokohtaisella, koneellisella
tulo-poistoilmanvaihtojärjestelmällä.

Pihasaunomista ja kaupunkiviljelyä

Taloyhtiöiden erillisestä yhteisestä pihasaunasta avautuu hienot näkymät Pielisjoelle. Asukkailla on mahdollisuus varata saunavuoro online-palvelun kautta. Lisäksi kohteen pihakannelle on tulossa istutuslaatikoita, joissa on mahdollisuus toteuttaa kaupunkiviljelyä.

Yhteiset tilat ja säilytys

Taloyhtiöiden ensimmäisissä kerroksissa sijaitsevat varasto ulkovälineille ja lastenvaunuille, huoneistokohtaiset irtaimistovarastot sekä taloyhtiön pesula ja kuivaushuone.

Autopaikat

Taloyhtiöillä on oma yhteinen parkkihalli, jonne pääsee maisemahissillä suoraan asuinkerroksista. Parkkihallin ovi avautuu ulkoapäin puhelinsoitolla. Omalla piha-alueella ja autohallissa sijaitsevat autopaikat myydään omina osakkeina.

Kuvagalleria

360-virtuaalikierrokset

As Oy Penttilän Mundus B30
1H + KT | 26,5 m²

As Oy Penttilän Mundus B33
2H + KT + S | 51 m²

As Oy Penttilän Firmus C51
4H + KT + S | 103 m²

As Oy Penttilän Firmus C52
3H + KT + S | 80,5 m²

As Oy Penttilän Mundus - Huoneistot ja hinnasto

As Oy Penttilän Firmus - Huoneistot ja hinnasto

Haluatko sinäkin päästä nauttimaan tyylikkäästä asumisesta Pielisjoen rantamaisemiin?
Nyt siihen on mahdollisuus!

Toimi nopeasti ja ota yhteyttä varataksesi uusi upea kotisi