Penttilänranta

Sujuvaa arkea Penttilän rantamaisemissa

Pielisjoen itärannalle sijoittuvasta Penttilänrannasta rakentuu nykyaikainen ja yhteisöllinen asuinalue, joka on asuinympäristönä viihtyisä, nykyaikainen ja turvallinen.

Palvelut lähelläsi

Joensuun keskustan läheisyyden asiosta kaikki kaupungin palvelut ovat lähellä, ja myös Penttilänrannan puolelta löytyy monipuolisesti arjen peruspalveluita. Reilun kilometrin säteeltä löytyy päiväkoteja sekä oppilaitoksia perusopetuksesta ammattikorkeakouluun.

Luonto ja jokimaisemat kutsuvat ulkoilemaan

Oleellinen osa Penttilänrantaa ovat luonto ja jokimaisema, josta voi nauttia Pielisjoen rantaa mukailevalla kävelytiellä. Upeat rantamaisemat ja ulkoilumaastot avautuvatkin jo ulko-ovelta.

Lasten leikkipaikkoja löytyy asuintalojen pihojen lisäksi esimerkiksi läheisestä Pajamäenpuistosta.

Pielisjoen virkistysreitit, Nepenmäen ulkokuntoilualue ja Kukkosensaaren luontoalue kutsuvat liikkumaan ja rauhoittumaan luonnon ääreen. Talvisin suosittuna mäenlaskupaikkanakin toimivalta läheiseltä täyttömäeltä aukeaa näyttävät näköalat sekä Pyhäselälle että kaupungin suuntaan.

Alueen erikoisuuksia on myös yhteisöllisenä projektina toteutettu Penttilänrannan ruusupuisto, joka on Suomen suurimpia ruusutarhoja. Lisäksi Varvinpuiston kerättävää satoa tuottavat kirsikkapuut ihastuttavat alueella.

Kodin rauhasta kätevästi keskustaan

Penttilänranta sijaitsee aivan Joensuun ydinkeskustan vieressä. Alueella on keskitytty erityisesti kevyen liikenteen yhteyksien sujuvuuteen ja laadukkaaseen toteutukseen.

Pielisjoen ylittävä kevyen liikenteen Ylisoutajansilta tarjoaa Penttilänrannan asukkaille suoran yhteyden keskustaan. Penttilänrannan läpi kulkee myös joukkoliikenteen linja, joka kulkee Vehkalahdesta Penttilänrannan ja keskustan kautta Noljakkaan. Joensuun rautatieasema sijaitsee vajaan puolentoista kilometrin päässä.

Haluatko sinäkin päästä nauttimaan tyylikkäästä asumisesta Pielisjoen rantamaisemiin?
Nyt siihen on mahdollisuus!

Toimi nopeasti ja ota yhteyttä varataksesi uusi upea kotisi